m a ® k u s  b  l  o  g

m a ® k u s b l o g

Skidåkning, resor, jobb och allt annat också...


Tillbaka i Huvudstaden

Varje dagSkapad av M a r k u s tis, november 29, 2011 15:43:23

Andra veckan tillbaka i Stockholm, börjar så smått få ordning på det praktiska med både boende och jobb, känns mer än bra, känns fantastiskt!

Gällande lägenheten så tog det lite mer tid än väntat, både gällande möbler jag beställt samt att få det jag skeppade tillbaka från Kanada levererat. UPS ställde sig tveksam till om jag verkligen bott i Kanada och ville därför ha en massa dyra tullavgifter, men efter någon timme i telefon med tullverket så löste det sig.

Att möblerna jag beställt passade så pass bra som de gjorde, både gällande storlek och färgval var nog mer tur än skicklighet. Tack vare mina vänners hjälp så fick jag både hjälp med att montera, samt lite färdtjänst till och från IKEA.

Det som är kvar är lite småsaker, lite mattor, lite plock till köket, funderar även på att måla om golvet, men känner jag mig själv, så kommer det nog ta ett tag att komma i mål med den uppgiften.

Att hitta datum för inflyttningsfesten visar sig lite svårare än väntat, lite för mycket andra fester samt julaktiviteter, kanske blir det nyår, kanske lite senare i januari.

Växjö på Fredag, London nästa vecka, Canada i början och Chamonix slutet av januari, men satan i gatan vad gott att vara hemma!

Tack till Kjellander för transport till IKEA samt till Henke och Sara för montering, bärhjälp och smakråd och till Föräldrarna så klart, som alltid ställer upp!


  • Kommentarer(2)//www.lindflake.se/#post219