m a ® k u s  b  l  o  g

m a ® k u s b l o g

Skidåkning, resor, jobb och allt annat också...


Sommar och Sol

Varje dagSkapad av M a r k u s sön, juli 04, 2010 08:54:36
Idag är det Söndag, en varm Söndag, sista dagen på en vecka med alldeles för varmt väder. Föredrar man snö, berg och kyla över sand, strand och värme är det just nu inte optimalt att befinna sig i Stockholm, eller Europa för den delen.

Jag vet! Att klaga på varmt väder är som att svära i kyrkan. Men det stämmer väl bara för dom individer som först går och längtar efter varmare väder och sen klagar när det väl inträffar? Jag är inte en utav dessa splittrade stackare, jag gillar helt enkelt inte när det är för varmt, eller ja, det är väl okej om man sitter under en parasol, nära en pool, med några goda drinkar. Men inte att ligga på en strand i pressande värme, där enda chansen till kylning är ett dopp i saltvatten, skiter i vilket vatten vi pratar om, svenska vatten eller utländska pölar, båda är lika kassa.

Trots stekande sol var det igår dags för årets upplaga av SSB (Skärgårdens Snabbaste båt), trevligt med en dag i skärgården, färre deltagande båtar än förra året, även Miss Turbine (båt med dubbla helikopter-jetmotorer) uteblev, dock gott om andra galna fartvidunder!

Annars då?

Senaste månaderna har det varit väldigt mycket jobbresande, både i Europa, men även Canada och USA.

På midsommarafton sov jag mest hela dagen, detta då jag anlände till Sverige från en helt annan tidszon klockan 09:00 på morgonen.

Jag har fyllt år, firades på favoritrestaurang Kungsholmen, underbar kväll med god mat och goda vänner.

Jag måste ha en ny telefon, men börjar så sakta inse att min iPhone 3G har tappat sin charm. Det blir nog ingen ny iPhone 4, detta då den inte riktigt levde upp till mina förväntningar, kanske HTC EVO, vi får se.

  • Kommentarer(0)//www.lindflake.se/#post206